PARTNERS

Bouncewear

De meest bekende en 1 van de enigste basketbalspeciaalzaken in België. Die ondertussen zijn netwerk aan het uitbreiden is over heel Europa. Hans is dan ook tevreden dat hij naast zijn persoonlijke samenwerking met Bouncewear dit ook kan overdragen naar zijn kampen.

Sports Performance Center (SPC)

We zijn heel tevreden dat we kunnen samenwerken met het SPC die de fysieke begeiding van de kinderen voor hun rekening zullen nemen. Koen Embrechts en zijn team zorgen onder andere ook voor de fysieke begeleiding van de topsportschool en  de Antwerp Giants.

KBBC Miners Beringen

De ploeg waar het voor Hans allemaal begon. Hij is dan ook heel blij om enkele van zijn kampen in samenwerking met de club te kunnen organiseren en hopelijk wat van zijn kennis door te geven aan de youngsters.

Telenet Giants Antwerp

Konden natuurlijk niet ontbreken, de huidige club waar Hans actief is. Ze hebben dit jaar een volledig nieuwe Giants faciliteit gebouwd en die zou binnenkort ter beschikking komen voor 1 van de kampen.

Trainersmateriaal.be

Deze leuke webshop voorziet het kamp van allerlei materialen die worden gebruikt om leuke oefeningen mee te doen. Ga zeker eens een kijkje nemen op hun website waar je het volledige gamma kan terugvinden; www.trainersmateriaal.be

Sanas

Trouwe sponsor van wielerploeg Lotto Soudal verzorgt de sportdrank en andere supplementen tijdens de kampen. Sanas is gekend voor zijn kwaliteitsproducten en we zijn dan ook heel tevreden met deze samenwerking.